Κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος ,μουστάρδα και κάρυ! Ενα πεντανόστιμό φαγάκι που θα λατρέψετε
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
μισή κονσέρβα μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
300ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
2 – 3 κ.σ. βούτυρο για το σωτάρισμα
ξερό μαιντανό
αλάτι-πιπέρι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σωτάρουμε στο βούτυρο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοολ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα,το κάρυ και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Πριν κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το μαϊντανό.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές