Κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος ,μουστάρδα και κάρυ! Ενα πεντανόστιμό φαγάκι που θα λατρέψετε
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
μισή κονσέρβα μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
300ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
2 – 3 κ.σ. βούτυρο για το σωτάρισμα
ξερό μαιντανό
αλάτι-πιπέρι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σωτάρουμε στο βούτυρο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοολ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα,το κάρυ και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Πριν κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το μαϊντανό.
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία