Υλικά (για 6 μεσαίου μεγέθους μπιφτέκια)
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ξερό
1 αυγό
3 λεπτές φέτες ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο καλά
1 ντομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
6 φέτες κασέρι
3 κούπες τσαγιού μπεσαμέλ
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τον κιμά με τα λοιπά υλικά και τα πλάθουμε σε αφράτα, μεσαίου μεγέθους, μπιφτέκια.
Σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε 1 ποτήρι του κρασιού νερό, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τοποθετούμε τα μπιφτέκια και βάζουμε πάνω από το καθένα, μία φέτα γαλοπούλα και μία κασέρι.
Σκεπάζουμε το κάθε μπιφτέκι με μπόλικη μπεσαμέλ και τα ψήνουμε στο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 1 ώρα.
Ειδήσεις σήμερα
- Απίστευτο περιστατικό σε Βρεφονηπιακό σταθμό στην Αττική : Εδωσαν Λάθος παιδί σε παππού και αυτός το πήρε και έφυγε
- Λευκές κατσαρίδες: Κάνουν φωλιές στο σπίτι – Οι κίνδυνοι και πως να απαλλαγείτε
- 35χρονη έγκυος έχασε την ζωή της μόλις πήρε εξιτήριο – Το βρέφος της νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
- Η Γη της Ελιάς : Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον χωρισμό τους
- Οι πιο glamorous ιδέες για μαύρα Χριστουγεννιάτικα νύχια με γκλίτερ και στρας