Μπαγιαδέρα
Υλικά
Για το μίγμα με κακάο και μπισκότα Petit
100 ml. γάλα
150 γρ. ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
1 φακελάκι βανίλια
1 κουτ. σούπας κακάο
300 γρ. αλεσμένα μπισκότα Petit
Για το μείγμα με ινδοκάρυδο
100 ml. γάλα
150 γρ.ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
1 φακελάκι βανίλια
200 γρ.ινδοκάρυδο
50 γρ.αλεσμένα μπισκότα Petit
Προετοιμασία
Για την Βάση με κακάο
Ζεσταίνεται πολύ καλά το γάλα,την ζάχαρη, την βανίλια, το βούτυρο και
το κακάο και τα ανακατώνεται πολύ καλά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί
εντελώς και να ενωθούν όλα τα υλικά.Δεν πρέπει να βράσουν.Όσο είναι
ακόμα ζεστό το μίγμα το βάζετε στα αλεσμένα μπισκότα, τα ανακατώνεται
όλα μαζί και τα τοποθετείται σε ένα ταψί 28*23 εκατοστά και το αφήνετε
να κρυώσει.
Για το μίγμα με ινδοκάρυδο
Ακολουθείται ξανά την ίδια διαδικασία.Ζεσταίνεται πολύ καλά το γάλα,την
ζάχαρη, την βανίλια, το βούτυρο και το κακάο και τα ανακατώνεται πολύ
καλά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί εντελώς και να ενωθούν όλα τα υλικά.
Όσο είναι ακόμα ζεστό το μίγμα βάζετε μέσα τα αλεσμένα μπισκότα και το
ινδοκάρυδο, τα ανακατώνεται καλά και βάζετε το μίγμα πάνω από το μίγμα
με κακάο. Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει καλά και να ενωθούν οι γεύσεις.
Κόβετε το γλυκό σε μικρούς ράβδους και το πασπαλίζετε με ινδοκάρυδο.
πηγη
πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες αποκλειστικα για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές