Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν ζαχαροπαστα !
Nα την χρωματίσετε και να φτιάξετε διάφορα διακοσμητικά για τούρτα
η να κάνετε μικρά μπαλάκια και να τα τυλίξετε με σκόνη κακάο ,και να τα προσφέρετε σαν κεράσματα ακόμα και ποπς για κέρασμα στο σχολειό
Υλικά
200 γρμ.αμύγδαλα ασπρισμένα
200 γρμ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας Αμαρέτο η εσάνς αμυγδάλουΒάζετε όλα τα υλικά μαζί στο μουλτι μέχρι να γίνουν μια ζύμη και πλάθετε
όπως θέλετε δεν χρειαζόμαστε ψήσιμο.
Αν πάρετε αναποφλοίωτα αμύγδαλα (είναι ποιο φτηνά )
βράστε νερό και αφήστε τα να μουσκεύουν στο καυτό νερό 15 λεπτά ,ξεφλουδίζουν πανεύκολα !