Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν ζαχαροπαστα !
Nα την χρωματίσετε και να φτιάξετε διάφορα διακοσμητικά για τούρτα
η να κάνετε μικρά μπαλάκια και να τα τυλίξετε με σκόνη κακάο ,και να τα προσφέρετε σαν κεράσματα ακόμα και ποπς για κέρασμα στο σχολειό
Υλικά
200 γρμ.αμύγδαλα ασπρισμένα
200 γρμ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας Αμαρέτο η εσάνς αμυγδάλουΒάζετε όλα τα υλικά μαζί στο μουλτι μέχρι να γίνουν μια ζύμη και πλάθετε
όπως θέλετε δεν χρειαζόμαστε ψήσιμο.
Αν πάρετε αναποφλοίωτα αμύγδαλα (είναι ποιο φτηνά )
βράστε νερό και αφήστε τα να μουσκεύουν στο καυτό νερό 15 λεπτά ,ξεφλουδίζουν πανεύκολα !
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια