Πολλές φορές το κεικ μετά από δυο τρεις μέρες γίνεται σκληρό.Τι κάνουμε σε αυτη την περιπτωση το πεταμε?
Όχι βέβαια!
Το κόλπο για να κάνετε το μπαγιάτικο κέικ ξανά αφράτο!
Αναζωογονείστε το κέικ που εχει σκληρύνει βουτώντας το σε γάλα και ψήνοντάς το σε μέτρια φωτιά για πολύ λίγο!
Θα εκπλαγείτε!!!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Γιορτινή μακαρονοσαλάτα για τραπέζι
- Η Γη της Ελιάς : Η Αμαλία δείχνει ξανά το πραγμάτικο της πρόσωπο και κλέβει την περιουσία των Βρεττάκων
- Βάσια Παναγοπούλου: Όταν η “σχέση της” με τον Γιώργο Νινιό κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα
- Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων : Τι ώρα κλείνουν σήμερα Σάββατο 28/12
- Αυτή είναι η Μαύρη Χήρα των Χριστουγέννων που έριξε δηλητήριο σε Χριστουγεννιάτικο κέικ και σκότωσε αδερφές & την ανιψιά της