Φτιάξτε ατομικά ψωμάκια για τους καλεσμένους σας .
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 250γρ.
- μπυρα 1/2 κουτί (165ml)
- αλατι
Υλικά
Μολις ειναι ετοιμα γεμιστε τα και με μερεντα η με υλικα για τοστ και θα γλειφετε τα δαχτυλα σας!
Διαδικασία:
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τα υλικά. Ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ένα ομοιογενές μείγμα και αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, μοιράζετε τη ζύμη σε κομμάτια για να φτιάξετε ατομικά ψωμάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι μυρωδικό θέλετε για να δώσετε γεύση, όπως δεντρολίβανο, θυμάρι ή ρίγανη. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα σκόρδο, τυρί, ελιές και ότι άλλο σας αρέσει. Αλείψτε τα φορμάκια με λίγο λάδι και βάλτε μέσα τα ψωμάκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή όρεξη!
Για περισσότερα ψωμάκια διπλασιάζετε τα υλικά της συνταγής.
Για περισσότερα ψωμάκια διπλασιάζετε τα υλικά της συνταγής.
Ειδήσεις σήμερα
- Κώστας Λεφάκης : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/12/2024 ως 05/01/2025 για όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ, δε με κρατάει τίποτα-Η Βασιλική σοκάρεται
- Βάσια Παναγοπούλου: Όταν η “σχέση της” με τον Γιώργο Νινιό κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα
- Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων : Τι ώρα κλείνουν σήμερα Σάββατο 28/12
- Αγριεύει και άλλο ο καιρός : Πού και πότε θα χιονίσει