1 κούπα βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη ή άχνη
1 αυγό
3 κούπες αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικν πάουντερ
1 βανίλια
χρωματα ζαχαροπλαστικης
Εκτέλεση: Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει. Ρίχνουμε το αυγό και όλα τα άλλα υλικά. Τα δουλεύουμε με το χέρι και φτιάχνουμε τη ζύμη μαλακιά την οποία αφήνουμε 10 λεπτά στο ψυγείο να ξεκουραστεί. χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλίτσες και τη χρωματίζουμε
σε μία αλευρωμένη
Κόβουμε με κουπ τα μπισκότα μας η με ενα ποτηρι οπως στη φωτογραφια το οποιο το εχουμε βρεξει και εχουμε κολλησει κρυσταλλικη ζαχαρη.θα χρειαστουν ποτηρια η κουπατ σε διαφορα μεγεθη για να σχηματισουμε το δεντρακι
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, πάνω σε αντικολητικό χαρτί
και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά
Για να κολλήσετε τα μπισκότα μεταξύ τους θα χρειαστείτε γλασσο .Αν θελετε και κορμο μπορείτε να χρησιμοποιησετε σοκολατιτσα όπως της φωτογραφίας!
τελεια???
πηγη
Ειδήσεις σήμερα
- Ο Μιχάλης Μιτρούσης είναι ο ηθοποιός που παρασύρθηκε σε τροχαίο- Τα νεότερα για την υγεία του
- Χρήστος Μάστορας : «Θα έδινα 10 χρόνια από την ζωή μου για να έχω μισή ώρα μαζί της»
- Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με την δολοφονία του Ισίδωρου
- Άγιος Έρωτας : Η Στεφανία από το “Προξενιό της Ιουλίας” εισβάλλει στην σειρά- Κάνει την ζωή της Χλόης μαρτύριο
- Ρολό αλλαντικών με Ρώσικη για το Γιορτινό Τραπέζι