4 μοναδικά μυστικά, για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι!! Για να μην εξελιχθεί το τηγάνισμα σε επικίνδυνο “άθλημα”, πάρτε τα μέτρα σας!!…
1. Φροντίστε, τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται. Αξίζει να περιμένετε λίγο να στεγνώσουν οι πατάτες από το πλύσιμο, να στραγγίξουν τα καλαμαράκια κ.λπ.
4.και τωρα το σουπερ κολπο!
Προσθέστε στο καυτό λάδι, μερικές οδοντογλυφίδες, τις οποίες βέβαια θα αφαιρέσετε πριν το σερβίρισμα του φαγητού.Τραβανε σα μαγνητης την υγρασια!
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές