4 μοναδικά μυστικά, για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι!! Για να μην εξελιχθεί το τηγάνισμα σε επικίνδυνο “άθλημα”, πάρτε τα μέτρα σας!!…
1. Φροντίστε, τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται. Αξίζει να περιμένετε λίγο να στεγνώσουν οι πατάτες από το πλύσιμο, να στραγγίξουν τα καλαμαράκια κ.λπ.
4.και τωρα το σουπερ κολπο!
Προσθέστε στο καυτό λάδι, μερικές οδοντογλυφίδες, τις οποίες βέβαια θα αφαιρέσετε πριν το σερβίρισμα του φαγητού.Τραβανε σα μαγνητης την υγρασια!
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Πέθανε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος
- Το ψυχολογικό τεστ που θα σας φανερώσει αν κουβαλάτε κάποιο κρυμμένο τραύμα βαθιά στο υποσυνείδητο σας
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Η Γη της Eλιάς : Η Άννα γεννάει στα χωράφια με βοηθό τον Μιλτιάδη