Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την συνταγή! Η σοκολάτα δένει τέλεια με το ταχίνι και τα κορν φλέικς παραμένουν τραγανά μέσα στο μείγμα. Είχα πολύ καιρό να κάνω και να ξανακάνω την ίδια συνταγή αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι βρήκα την ιδανική γλυκιά συνταγή για όλη τη σαρακοστή!
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
- ταχίνι 450 γρ
- μελι 200 γρ
- κουβερτουρα 200 γρ
- cornflakes 300 γρ
Υλικά
Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
Ειδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Πέθανε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος
- Το ψυχολογικό τεστ που θα σας φανερώσει αν κουβαλάτε κάποιο κρυμμένο τραύμα βαθιά στο υποσυνείδητο σας
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Η Γη της Eλιάς : Η Άννα γεννάει στα χωράφια με βοηθό τον Μιλτιάδη