Λαχταριστός κορμός με Πασχαλινά κουλουράκια και ακόμη 3 υλικά!
Γλυκό με πασχαλινή «πρώτη ύλη»
- βουτυρο 250 γραμμάρια σε θερμοκρασία δωματίου
- κουλουρακια 250 γραμμάρια πασχαλινά
- κακαο 3 κουταλιές της σούπας
- ζαχαρούχο γάλα 1 συσκευασία
Υλικά
Εκτέλεση
(για 4-6 άτομα)
1. Στον κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
2. Σπάμε τα κουλουράκια σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
3. Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.
4. Διατηρείτε στην κατάψυξη και σερβίρεται κρύο.
Photovia pinterest
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία