Αρνίσιες μπριζόλες με κάρυ και πατατούλες σκορδάτες στο φούρνο. Ένα από τα πιο κλασικά πιάτα που θα δεις σε ένα Ελληνικό Κυριακάτικο τραπέζι, προσθέτοντας μια διαφορετική νότα με το κάρυ. Μια συνταγή για πεντανόστιμες, λαχταριστές, ζουμερές, καλοψημένες αρνίσιες μπριζόλες πλαισιωμένες με πατάτες και λαχανικά, που κανείς δεν θα μπορέσει να τους αντισταθεί. Ένα πολύ απλό, εύκολο και γρήγορο φαγητό γεμάτο γεύσεις και αρώματα που θα ενθουσιάσει όλη σας την οικογένεια!!!
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε και τις αραδιάζουμε σε ένα πυρέξ, μαζί με καρότα, ένα κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα και τέσσερις σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα τους.
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ρίχνουμε ρίγανη,αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τις μπριζόλες από πάνω και ρίχνουμε κόκκινη πάπρικα, κάρυ, ρίγανη αλάτι και με ένα ποτήρι νερό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το κρέας μας.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές