Close

Αρωματικό βούτυρο . Δίνει ένταση και απογειώνει τη γεύση!

Αρωματικό βούτυρο . Δίνει ένταση και απογειώνει τη γεύση!

Τι καλύτερο από ένα σπιτικό αρωματικό βούτυρο;!

Αρωματικό βούτυρο:

250γρ βούτυρο αγελαδος το αφήνουμε εκτός ψυγείου να μαλακώσει.

Αρωματικό βούτυρο . Δίνει ένταση και απογειώνει τη γεύση!

Δείτε ακόμα :Λατρεμένα μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα

Αρωματικό βούτυρο . Δίνει ένταση και απογειώνει τη γεύση!

Αρωματικό βούτυρο . Δίνει ένταση και απογειώνει τη γεύση!

Δείτε ακόμα :Βουτυρόκρεμα (βασική συνταγή)

Αρωματικό βούτυρο . Δίνει ένταση και απογειώνει τη γεύση!

Δουλεύουμε με μια σπάτουλα το μαλακωμένο βούτυρο να γινει αλοιφή και προσθετουμε ενα κουταλάκι αλάτι δυο κουταλάκια χυμό λεμόνι ενα κουταλάκι πολτό σκόρδου λιγο πιπέρι και λιγο πάπρικα.
Ψιλοκοβουμε φρέσκα αρωματικά ρίγανη δυόσμο βασιλικό και οτι άλλο μας αρεσει και ανακατευουμε.

Δείτε ακόμα :Βούτυρο φρέσκο σπιτικό σε 10;!!!

Αρωματικό βούτυρο . Δίνει ένταση και απογειώνει τη γεύση!

Κόβουμε δυο κομμάτια μεμβράνη για σιγουριά τοποθετούμε τη μια πάνω στην άλλη και απλώνουμε το βούτυρο κατα μήκος σε σχήμα μπαστουνιού.

Κλείνουμε και ρολάρουμε τη μεμβράνη γυρίζοντας τις άκρες σε σχήμα καραμέλας .
Διατηρείται στο ψυγείο δυο μήνες η στην κατάψυξη για περισσότερο καιρό. Κάθε φορα που θελουμε να προσθέσουμε στο φαγητό μας το βγάζουμε και κόβουμε λεπτές φετούλες.

Η συνταγη είναι απο την εκπληκτική ομάδα στο facebook: Οι Προκομένες/οι-Συνταγές  της κ. Eva Triantafilidou