Τι καλύτερο από ένα σπιτικό αρωματικό βούτυρο;!
Αρωματικό βούτυρο:
250γρ βούτυρο αγελαδος το αφήνουμε εκτός ψυγείου να μαλακώσει.
Δείτε ακόμα :Λατρεμένα μπισκότα βουτύρου με μαρμελάδα
Δείτε ακόμα :Βουτυρόκρεμα (βασική συνταγή)
Δουλεύουμε με μια σπάτουλα το μαλακωμένο βούτυρο να γινει αλοιφή και προσθετουμε ενα κουταλάκι αλάτι δυο κουταλάκια χυμό λεμόνι ενα κουταλάκι πολτό σκόρδου λιγο πιπέρι και λιγο πάπρικα.
Ψιλοκοβουμε φρέσκα αρωματικά ρίγανη δυόσμο βασιλικό και οτι άλλο μας αρεσει και ανακατευουμε.
Δείτε ακόμα :Βούτυρο φρέσκο σπιτικό σε 10;!!!
Κόβουμε δυο κομμάτια μεμβράνη για σιγουριά τοποθετούμε τη μια πάνω στην άλλη και απλώνουμε το βούτυρο κατα μήκος σε σχήμα μπαστουνιού.
Κλείνουμε και ρολάρουμε τη μεμβράνη γυρίζοντας τις άκρες σε σχήμα καραμέλας .
Διατηρείται στο ψυγείο δυο μήνες η στην κατάψυξη για περισσότερο καιρό. Κάθε φορα που θελουμε να προσθέσουμε στο φαγητό μας το βγάζουμε και κόβουμε λεπτές φετούλες.
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία