ΥΛΙΚΑ
2 Κοκκινα μηλα καθαρισμενα σε κυβους
2 κουταλιες της σουπας καστανη ζαχαρη
2κουταλακια του γλυκου κανελα
1 κουπα ζαχαρη
1κουπα αραβοσιτελαιο
4 αυγα
1/2 κουπα χυμο μηλου
1 πακετο αλευρι φαρινα
Δειτε ακόμα;Κεκάκια Πορτοκαλιού με σαντιγί αρωματισμένη με εσάνς πορτοκαλιού για το παιδικό πάρτι…❣❣❣
Για το γλασο
125 γρ ζαχαρη αχνη
2 κουλιες σουπας χυμο μηλου
μια πρεζα κανελα
Δείτε ακόμα:Νοστιμότατο αλμυρό κέικ με μπέικον και καλαμπόκι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καντε κυβους τα μηλα!!Πασπαλστετα με τις δυο κουταλιες καστανη ζαχαρη κ λιγη κανελα
Σε μια λεκανη αναμιγνυετε με συρμα το λαδι την ζαχαρη τα αυγα τον χυμο μηλου την κανελα !!Προσθεστε τα μηλα ριχνετε το αλευρι ανακατευεται!!Λαδωνετε την φορμα και ψινεται σε προθερμασενο φουρνο για 50 λεπτα!!
Ανακατετε την ζαχαρη αχνη με τον χημο μηλου κ την κανελα και στολιστε το κεικ!! Εαν φτιαξετε το γλυκο και δεν κανετε το γλασο ζαχαρης να προσθεσετε 1,1/2 κουπα ζαχαρη και οχι μια που γραφω!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές