Πεντανόστιμα πιτσοπιτάκια μία εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή με σπιτική αφράτη ζύμη, τυρί, αλλαντικά, κιμά και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας. Τα συγκεκριμένα πιτσάκια είναι ένα τέλειο και γρήγορο σνακ με πολλές παραλλαγές για μεγαλύτερη ποικιλία, ανάλογος με το τι θα επιλέξετε να τα γεμίσετε. Ιδανικό για τις μαμάδες που θέλουν να φτιάξουν κάτι γρήγορο και νόστιμο για το σχολείο. Μπορείτε επίσης να τα φτιάξετε στα παιδικά πάρτυ και να ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει η πίτσα;
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα υλικά μαζί ξεκινώντας από την μαγιά και όπως γράφω τα υλικά. Φτιάξτε το ζυμαράκι και αφήστε το για 20 λεπτά σκεπασμένο. Πάρτε αρκετή ζύμη στα χέρια σας σαν ένα μανταρίνι φτιάξτε μπαλάκια στρογγυλά και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αφήστε σκεπασμένες για 20 λεπτά ακόμα πάρτε ένα ποτήρι και πατήστε το ζυμαράκι στην μέση ,γεμίστε ξεκινώντας πρώτα με σάλτσα μπόλικο τυρί και βάλτε ότι αλλαντικά θέλετε εσείς! Μπέικον, σαλάμι αέρος, λουκάνικα Φρανκφούρτης και ντομάτα τις δίνει ξεχωριστή γεύση, στις μισές έβαλα κιμά ωμό ανακατεμένο με 1 κρεμμύδι πιπεριά πράσινη σε κύβους πάπρικα γλυκιά λάδι κ αλάτι. Βάλτε αυγό στο γύρο γύρο στην πιτούλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσουν!
Φωτογραφία και εκτέλεση συνταγής από την Αλεξάνδρα Κυριάκη