Μπορείτε να τις φτιάξετε για το κυριακάτικο ή και για το επίσημο τραπέζι σας! Αυτές οι μπριζόλες είναι ζουμερές και το άρωμα πορτοκαλιού έρχεται να τις απογειώσει!
Εκτέλεση
Αφήνουμε τις μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου. Μαρινάρουμε με το μπαχάρι και βάζουμε το βούτυρο να κάψει στο τηγάνι μετά βάζουμε τις μπριζόλες και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά 4-5 λεπτά κάθε πλευρά τέλος στύβουμε το πορτοκάλι, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε με το ζωμό τους.
Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή