Μπορείτε να τις φτιάξετε για το κυριακάτικο ή και για το επίσημο τραπέζι σας! Αυτές οι μπριζόλες είναι ζουμερές και το άρωμα πορτοκαλιού έρχεται να τις απογειώσει!
Εκτέλεση
Αφήνουμε τις μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου. Μαρινάρουμε με το μπαχάρι και βάζουμε το βούτυρο να κάψει στο τηγάνι μετά βάζουμε τις μπριζόλες και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά 4-5 λεπτά κάθε πλευρά τέλος στύβουμε το πορτοκάλι, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε με το ζωμό τους.
Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια