Χοιρινό ψαχνό με πράσο μάραθο πατατούλα και σέσκουλα που ταιριάζει τέλεια σε κρύες μέρες να το τρώμε! Γεμίζει όλο το σπίτι μυρωδιές και είναι πραγματικά μαλακό και απολαυστικό!
Εκτέλεση
Σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας με το ελαιόλαδο, και στη συνέχεια ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το πράσο,το μάραθο από την κατάψυξη, Και το αφήνουμε να ψηθεί για κανένα δεκάλεπτο ακόμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη τριμμένη ντομάτα, και σάλτσα ντομάτας αν χρειάζεται. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά στη συνέχεια προσθέτουμε 2 μέτριες πατάτες κομμένες και τα σέσκουλα εμείς εδώ στην Κρήτη τα λέμε Γούλα και αφήνουμε να σιγοψηθεί μέχρι να μελώσει η πατατούλα και να μείνει με το λαδάκι του.
Είναι ένα φαγητό πολύ μυρωδάτο πολύ νόστιμο και το φτιάχνουμε πολύ το χειμώνα και όλη την άνοιξη που έχουμε τα ωραία μυρωδάτα χορταράκια.
Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι της Marina Hatzidaki
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές