Μπουγάτσα με φύλλο βουτύρου, ζαχαρούχο γάλα, άχνη ζάχαρη και κανέλα. Μία εύκολη συνταγή για μπουγάτσα στο ταψί που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Μπορείτε να τη φτιάξετε για πρωινό ή απλά για κολατσιό. Θα κάνει πάταγο και θα τη λατρέψει όλη η οικογένεια!
- φυλλο κρουστας 1 πακέτο Βηρυτού
- βουτυρο 250 γρ. αγελάδος
- ζαχαρούχο γάλα 1
- γάλα εβαπορέ 1
- γάλα 400ml φρέσκο
- αυγα 2
- βανίλια 2
- ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
- κανελά για το πασπάλισμα
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200 για 10 λεπτά,
βουτυρώνουμε το ταψί μας και βάζουμε σουρωμένα τα φύλλα Βηρυτού και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Κατεβάζουμε στους 180 και ψήνουμε μόνο τα φύλλα για 12 λεπτά. Μετά τα 12 λεπτά ανακατεύουμε το ζαχαρούχο, το εβαπορέ, το φρέσκο γάλα, τις βανίλιες και τα αυγά μας και τα ρίχνουμε στα καυτά φύλλα.
Ψήνουμε για ακόμα 25 με 30 λεπτά. Όταν την βγάλετε πασπαλίζετε με άχνη και κανέλα!!
Η συνταγή είναι από Τρελοκουζίνα Της Βασούλας.
Την συνταγή την είδαμε από την Εύη Ρουσσοπούλου
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/1/2025 ως 19/01/2025 για όλα τα ζώδια
- Δίκη Πάτρα : Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μήνυση στην ιατροδικαστή Δημακοπούλου για ψευδή κατάθεση
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο