Καλό μεσημέρι με κυπριακά κεφτεδάκια. Χωρίς αλεύρι στο τηγάνισμα και με τριμμένη φρέσκα πατάτα. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν!
Εκτέλεση
Αφού τρίψω τις πατάτες στον τρίφτη και το κρεμμύδι στο multi βάζω όλα τα υλικά μαζί, φρυγανιά βάζω τόση όση να γίνει το μείγμα αφράτο και όχι πολύ σφιχτό και ζυμώνω τον κιμά. Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά πλάθω τα κεφτεδάκια. Τηγανίζω σε μπόλικο λάδι αν θέλετε ελαιόλαδο η αραβοσίτου.Για όσες κάνετε δίαιτα μπορείτε να βάλετε τα κεφτεδάκια στην λαδόκολλα και στον φούρνο.
Καλή επιτυχία. Τα φιλιά μου!!
Η συνταγή είναι της Yiola Savva