Φιλέτο κοτόπουλο με κουρκουμά και πορτοκάλι στο τηγάνι. Ένα λαχταριστό φαγητό με υπεροχή γεύση, άρωμα και χρώμα που οφείλονται στον κουρκουμά. Αν το στήθος από κοτόπουλο σας φαίνεται γευστικά αδιάφορο τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εύκολη άλλα πολύ νόστιμη συνταγή που ο κουρκουμάς σε συνδυασμό με το πορτοκάλι και την πιπεριά, δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στο φιλέτο κοτόπουλο. Συνδυάζεται τέλεια με ρύζι.
Εκτέλεση
Κόβω το στήθος σε κομμάτια ρίχνω αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι μετά τα ρίχνω σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο μόλις πάρουν χρώμα ρίχνω μία πιπεριά και τον χυμό από ένα πορτοκάλι και το αφήνω μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλω.
Η συνταγή είναι της Μένια Στεφοπούλου
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες