Φιλέτο κοτόπουλο με κουρκουμά και πορτοκάλι στο τηγάνι. Ένα λαχταριστό φαγητό με υπεροχή γεύση, άρωμα και χρώμα που οφείλονται στον κουρκουμά. Αν το στήθος από κοτόπουλο σας φαίνεται γευστικά αδιάφορο τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εύκολη άλλα πολύ νόστιμη συνταγή που ο κουρκουμάς σε συνδυασμό με το πορτοκάλι και την πιπεριά, δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στο φιλέτο κοτόπουλο. Συνδυάζεται τέλεια με ρύζι.
Εκτέλεση
Κόβω το στήθος σε κομμάτια ρίχνω αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι μετά τα ρίχνω σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο μόλις πάρουν χρώμα ρίχνω μία πιπεριά και τον χυμό από ένα πορτοκάλι και το αφήνω μέχρι να πάρει το χρώμα που θέλω.
Η συνταγή είναι της Μένια Στεφοπούλου
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια