Πράσο και τυρί φτιάχνουν την πιο νόστιμη πιτούλα για κάθε περίσταση! Θα αρέσει πολύ στα παιδιά και θα τη ζητάνε και για το σχολείο!
Εκτέλεση
Έπλασα το ζυμάρι, ψιλοεκοψα τα πράσα τα ζεμάτισα,τα στράγγισα και τα σωταρισα. Άνοιξα το φύλλο έβαλα τα τρία κάτω έβαλα την γέμιση επάνω τα τρία φύλλα τα άλειψα με
λάδι και αυγό και δεν είχα σουσάμι έβαλα τριμμένο καρύδι,έψησα στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Η συνταγή είναι της Aleka Thomaidou
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο