Πεντανόστιμο ρολό κοτόπουλο με σάλτσα μανιταριών!! Δοκιμάστε αυτήν την υπέροχη συνταγή και ξεχάστε τα έτοιμα!!!!
Για το ρολο :
1 κιλο κιμα κοτοπουλου,
2 αυγα,
ενα φλιτζάνι φετα σε κυβους,
ενα φλιτζάνι κιτρινο τυρι τριμμενο,
δυο φετες ψωμιου μουσκεμενες και στιμμενες,
μια κοκκινη πιπερια αρκετα ψιλοκομμένη,
4 φετεςζαμπον ψιλοκομμένο,
αλατι,
πιπέρι,
λιγο λαδι.
Για το τυλιγμα του ρολου
10 φετες μορταδελα
Για την σαλτσα :
ενα κουτι μανιταρια σε φετες,
δυο κουταλιες μουσταρδα,
δυο με τρια φλιτζάνια κρεμα γαλακτος,
μισο φλιτζάνι κιτρινο τυρι τριμμένο
Δείτε επίσης: Φιλέτο μοσχάρι με κους κους!!
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε ολα τα υλικα για το ρολο. Απλωνουμε ενα αλουμινοχαρτο και πανω μιαλαδοκολλα. Πανω στην λαδοκολλα βαζουμε τεσσερις φετες μορταδελα, την μια διπλα στην αλλη. Κανουμε τον κιμα ρολο και τον βαζουμε πανω στην μορταδελα. Απο πανω σκεπάζουμε με την υπολοιπη μορταδελα. Κλείνουμε την λαδοκολλα με το αλουμινοχαρτο και βαζουμε το ρολο σε μακροστενη φορμα με λιγο νερο. Ψηνουμε στους 200 για μια ωρα.
Αφηνουμε το ρολο να κρυωσει λιγο και το κοβουμε σε φετες
Σε κατσαρόλα βαζουμε λαδι και σωταρουμε τα μανιταρια. Ανακατεύουμε την κρεμα γαλακτος με την μουστάρδα και το τυρι και την ριχνουμε στα μανιταρια. Βραζουμε για δυο λεπτα.
Περιχύνουμε με την σαλτσα τις φετες του ρολου
Η συνταγή είναι από την καταπληκτική ομάδα Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές της κυρίας Reggina Filippou
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές