κοτσια μελωμενα στον ξυλοφουρνο!Γευση που.πραγματικα πλημμυριζει τον ουρανισκο!!!
Εκτελεση. Χτυπαω στο μουλτι ελαχιστο ελαιολαδο ,1 σκελιδα σκορδο,1 μεγαλη κουταλια μουσταρδα απαλη και μιση πικαντικη, μισο κουταλακι κολιανδρο σκονη, θυμαρι, ριγανη, θρουμπι, αλατοπιπερο,και μερικα φυλλαρακια δενδρολιβανο,χυμο απο 1 πορτοκαλι,μισο λεμονι και 1 κουταλακι μελι. Ρίχνω τη μαριναδα μου απο βραδυς στα κοτσια και τα βαζω στο ψυγειο σκεπασμενα. Την επομενη μερα τα βγαζω ,τοποθετω σε ταψι ριχνοντας τη μαριναδα απο πανω και κραταω λιγη στην ακρη.Σκεπαζω το ταψι μου με αλουμινοχαρτο και ψηνω σε προθερμ.φουρνο στους 180 βαθ.για 2 ωρες. Βγαζω απο το φουρνο γυριζω το κρεας και προσθετω τις πατατες μου κομμενες σε κυβους.ψηνω ακομα για 1ωρα . βγαζω το αλουμινοχαρτο και αφηνω να ροδισει το φαγητο αλλα 15_20 λεπτα βαζοντας και την υπολοιπη μαριναδα μου..
Δείτε επίσης: Γιουβετσάκι με αρνάκι και δυόσμο
Η συνταγή είναι από την υπέροχη ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. του κύριου Nikolas Tzanakakis
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή