Κουνουπιδοκεφτέδες ή και μπροκολοκεφτέδες πολύ αφράτοι με δυόσμο και μαιντανό που μοσχοβολάει! Τα μυρωδικά που έχει τα κάνουν τόσο ξεχωριστά και νόστιμα! Δοκιμάστε τους για το οικογενειακό σας τραπέζι!
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι και αφού το στραγγίσουμε το πατάμε να λιώσει με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα μπολ .Προσθέτουμε κι όλα τα παραπάνω υλικά ,κρεμμύδι,σκόρδο,αυγά,αλατοπίπερο,δυόσμο,μαϊντανό ,άνηθο,αυγά,τριμμένο τυρί .Τα ανακατεύουμε όλα καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει το μείγμα μας σφιχτό, να στέκεται στο κουτάλι μας να πλάθεται. Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι ,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε (εγώ τους έφτιαξα στο τεφάλ πιο υγιεινούς).Τους ακουμπάμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στην πιατέλα μας.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Εύα Μπετζ
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα