Κρέπες από βρώμη, χυμό πορτοκάλι και βανίλια,σερβιρισμένες με κανέλα και σιρόπι Αγαύης.
Ένα απολαυστικό και χορταστικό πρωινό που θα σας κρατήσει χορτάτους για αρκετή ώρα, με μόνο μια μονάδα για όσους κάνουν την δίαιτα των μονάδων ή για όσους άπλα προσέχουν την διατροφή τους. Υγιεινή και πανεύκολη στην εκτέλεση της, αυτή η κρέπα είναι πεντανόστιμη και γρήγορη. Δοκιμάστε την και σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας.
Εκτέλεση
Ανακατεύω την βρώμη με το χυμό και τη βανίλια, προσθέτω λίγη κανέλα και ρίχνω το νερό, μέχρι να γίνει ένας χυλός, όχι πολύ σφιχτός, ούτε αραιός. Καίω το αντικολλητικό τηγάνι, και ρίχνω μια μεγάλη κουτάλια, εγώ την στρώνω με το χέρι, αφού το έχω βρέξει με νερό, ή με βρεγμένη σπάτουλα. Το ξεκολλάω λίγο λίγο και το γυρίζω από την άλλη. Προσπάθησα κάποτε να την γυρίσω στον αέρα, άλλα κόλλησε στο ψυγείο. Μόλις ψηθεί κι από τις δυο μεριές, απολαμβάνουμε με σιρόπι Αγαύης και κανέλα.
Υπάρχει ο περιορισμός φρούτου ,αν είναι διαφορετικό, για δυο ώρες, για όσους κάνουν τη δίαιτα των μονάδων.
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook F for Food