Υλικα
- 1 κιλο πατατες καθαρισμενες κ βρασμενες
- 1 κιλο μπριζολακια χοιρινα
- 3 κουταλιες σουπας λαδι
- 4 κουταλιες σουπας μελι
- 1κουταλια του γλυκου αλατι
- 1 κουταλια σουπας ντοματοπελτε
- 1 κουταλια σουπας σαλτσα σογια
- Χυμο απο 1/2 πορτοκαλι.
Δείτε ακόμα:Πεντανόστιμη Χοιρινή μπριζόλα με κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας
Εκτελεση
Κοβετε τις πατατες στα τεσσερα κ τις βαζετε σε ενα ταψακι, της αλειφετε με λαδι αλατι θυμαρι κ ριγανη..ψιστε για 40 λεπτα στο γκριλ του φουρνου μεχρι να ροδισουν κ να γινουν τραγανες!!! Βαλτε τα μπριζολακια σε ενα ταψακι!! Ανακατεψτε τα παραπανω υλικα και περιχυνετε τα μπριζολακια …Ψινετε τα παιδακια για 30 λεπτα γυριζοντας 1 με 2 φορες και αλειφοντας με την σαλτσα τους!!Σερβιρετε τα μπριζολακια με τις πατατες κ με μια δροσερη σαλατα..!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια