Μια παραδοσιακή συνταγή της Μάνης ευκολη, γρηγορη και πολυ νόστιμη!!!!
Υλικά που θα χρειαστούμε:
1 πακέτο μακαρόνια νο5
4 αυγά
Βούτυρο αγελάδας
Πιπέρι-αλάτι
Μυζήθρα ξερή(τριμμένη)
Δείτε ακόμα: Φιλέτο κοτόπουλου με χρωματιστές πιπεριές και μακαρόνια
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό στραγγίζουμε και τα βάζουμε πάλι στη κατσαρόλα.Ριχνω σε τηγάνι 5 κουταλιές σούπας βούτυρο,μόλις λιώσει ρίχνω 6 κουτ.σουπας μυζήθρα και ανακατεύω απαλά μέχρι να πάρει λίγο χρυσαφί χρώμα(οχι να καεί γιατί θα πικρισει).
Καυτό όπως είναι το ρίχνω στα μακαρόνια και ανακατεύω απαλά.
Στο ίδιο τηγάνι ξαναριχνω μία κουταλιά βουτύρο και τηγανιζω τα αυγά να είναι μελατος ο κρόκος.
Δείτε ακόμα: Μακαρόνια με τυριά και μπέικον σε φόρμα
Σερβίρω σε πιάτο με το αυγό από πάνω ριχνω έξτρα μυζήθρα λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σπάμε τον κρόκο και καλή μας απόλαυση!
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές