ΑΠΛΑ,ΓΡΗΓΟΡΑ,ΓΕΥΣΤΙΚΑ!!!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ:
Κόβουμε μια.σφολιάτα σε 3 λωρίδες,της τρυπάμε καλά και της ψήνουμε
Κάνουμε και μια ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 κιλό γάλα με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αφού προηγουμένως τα έχουμε διαλύσει σε λίγο γάλα από το κιλό.
Όταν πήξει την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα 2 κρόκους αυγών,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο,1 βανίλια.
Δείτε επίσης: Μιλφέιγ με άγρια μανιτάρια και σάλτσα κρασιού
Οπότε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ:
Σφολιάτα,κρέμα,σφολιάτα κρέμα Σφολιάτα,στην μέση λίγη σαντιγί και μπόλικη κρέμα,τέλος απάνω τρίμματα σφολιάτας ψημένη και άχνη ζάχαρη!!!!
Η συνταγή είναι της υπέροχης κυρίας Tzeni Tsanaktsidou
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα