Υπέροχη μηλόπιτα ταψιού με επικάλυψη σοκολάτας και καρύδα. Ένα πολύ εύκολο γλυκό που μπορεί να γίνει το αγαπημένο της οικογένειας! Ο συνδυασμός μήλου και σοκολάτας απογειώνει όλη τη γεύση του. Είναι ιδανικό για γιορτές, κέρασμα, και επίσημα τραπέζια. Αξίζει να το δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα.
- μηλα κομματάκια από 2
- αυγα 3
- βιτάμ μισό
- σπορέλαιο 70 γρ.
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- βανίλια 1
- ζαχαρη 250 γρ.
- μπέικιν πάουντερ 1 κ. Γλ.
- κανελά 1 κ. σ.
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 1 πακέτο
Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάω το Βιτάμ με τη ζάχαρη και μετά έβαλα τα αβγά, τη κανέλα, τη βανίλια, το λάδι, τέλος έβαλα τα μήλα και ανακάτεψα με την σπάτουλα, έριξα το φαριναπ και το μπέικιν ανακάτεψα πάλι, και έβαλα το μείγμα στη φόρμα. Το έψησα στους 170Cβαθμούς για 45 λεπτά.
Η συνταγή είναι της Mariana Atina