Υπέροχο μοσχαράκι κατσαρόλας με διάφορα λαχανικά, μουστάρδα και μπύρα. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για μοσχάρι με λαχανικά για το οικογενειακό ή επίσημο τραπέζι. Το κρέας γίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό, ενώ ο συνδυασμός με τα λαχανικά κορυφώνουν τη θρεπτική του αξία. Δοκιμάστε το και θα γίνει το αγαπημένο σας μαγειρευτό φαγητό!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κρέας κομματάκια, σοτάρουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο!
Σβήνουμε με την μπύρα και συμπληρώνουμε λίγο νερό.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα καρότα (σε κύβους), τη μουστάρδα και την ρίγανη.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει και στο τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές (χοντροκομμένες).
Σερβίρετε με πουρέ πατάτας, τηγανιτές πατάτες ή ρύζι!
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook Γευστικά Ταξείδια – Delicious Trips
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή