Τι πιο νόστιμο και καλοκαιρινό φαγάκι από μπακαλιάρο!! Γινεται εύκολα, γρήγορα και κυρίως πεντανόστιμα!
Θα χρειαστούμε
3 κρεμμύδια φρέσκα ψηλοκομενα
4 φιλέτα μεγάλα μπακαλιάρο
1 μεγάλη ντομάτα κομμενη σε 4 φετουλες 1 εκ περίπου
2 λεμόνια χυμό
3 κ.σ βούτυρο
4-5 σκελίδες σκόρδο
2 μεγάλες πατάτες
Αλάτι Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Ανιθο
Ελαιόλαδο
Λίγο ξύσμα λεμονιού
Δείτε ακόμα: Το γνωρίζατε; Για αυτό τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου
Αραδιάζουμε τα ψηλοκομενα κρεμμύδια στο πιρεξ μας να καλύψει όλο το ταψί
Βάζουμε τις φετουλες τις ντομάτες από πάνω Βάζουμε το φιλέτο μας
Και τις πατάτες ανάμεσα
Ρίχνουμε μια πρέζα μοσχοκάρυδο
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο
Αλατοπιπερώνουμε
Ψήνουμε για 20 λεπτά
Καίμε το βούτυρο προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε
Βγάζουμε το ταψί και Ρίχνουμε το ζεστό χυμό με το βούτυρο από πάνω
Ξανά βάζουμε το ταψί μας στο φούρνο και ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου
Όταν το βγάζουμε Ρίχνουμε πάλι χυμό λεμονιού Λίγο ξύσμα λεμονιού και Ανιθο
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμο Φιλέτο μπακαλιάρου σαν πλακί
Καλή επιτυχία
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική ομάδα στο facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κυρίας
Panagiota Kiriakou.
Ειδήσεις σήμερα
- Γιορτινή μακαρονοσαλάτα για τραπέζι
- Η Γη της Ελιάς : Η Αμαλία δείχνει ξανά το πραγμάτικο της πρόσωπο και κλέβει την περιουσία των Βρεττάκων
- Βάσια Παναγοπούλου: Όταν η “σχέση της” με τον Γιώργο Νινιό κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα
- Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων : Τι ώρα κλείνουν σήμερα Σάββατο 28/12
- Αυτή είναι η Μαύρη Χήρα των Χριστουγέννων που έριξε δηλητήριο σε Χριστουγεννιάτικο κέικ και σκότωσε αδερφές & την ανιψιά της