Κάνουμε το μοσχαρακι κοκκινιστο ως συνήθως. Όταν μαλακωσει το κρέας πρέπει να έχουμε αρκετό ζουμί στην κατσαρόλα για να ρίξουμε το κουσκουσες. Για ένα φλιτζάνι κουσκουσες χρειαζόμαστε δύο φλιτζάνια ζουμί.
Δείτε ακόμα: Μοσχάρι σούπα με πατάτες και καρότα !!!
Ρίχνουμε το ζυμαρικο, αλατι, πιπερι και βράζουμε για 15 – 20 λεπτά. Όταν κλείσουμε την φωτιά πρέπει να έχει αρκετό υγρό το φαγητό γιατί θα το τραβήξει το ζυμαρικο καθώς κρυώνει. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε νερό στην διάρκεια του μαγειρεματος
Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη ομαδα στο facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ.Reggina Filippou
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές