Κάνουμε το μοσχαρακι κοκκινιστο ως συνήθως. Όταν μαλακωσει το κρέας πρέπει να έχουμε αρκετό ζουμί στην κατσαρόλα για να ρίξουμε το κουσκουσες. Για ένα φλιτζάνι κουσκουσες χρειαζόμαστε δύο φλιτζάνια ζουμί.
Δείτε ακόμα: Μοσχάρι σούπα με πατάτες και καρότα !!!
Ρίχνουμε το ζυμαρικο, αλατι, πιπερι και βράζουμε για 15 – 20 λεπτά. Όταν κλείσουμε την φωτιά πρέπει να έχει αρκετό υγρό το φαγητό γιατί θα το τραβήξει το ζυμαρικο καθώς κρυώνει. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε νερό στην διάρκεια του μαγειρεματος
Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη ομαδα στο facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ.Reggina Filippou
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή