Σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει τέτοια ρολακια γεμιστά με βουτυροκρεμα και κρέμα τυριού!! Πολύ απολαυστικά για όλες τις ώρες και περιστάσεις
- μπισκότα 2 πακέτα τύπου πτι μπερ
- κακαο 1 φλυντζανάκι του καφέ
- βανίλια 1
- γάλα 200ml
- ινδοκαρυδο
Υλικά
- τυρί κρέμα 100γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κουτάλια της σούπας
- βουτυρο 125γρ
- ζάχαρη άχνη 250γρ
- γάλα 1 κουτάλια της σούπας
- βανίλια 1
Για την βουτηρόκρεμα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη, στο μπλέντερ η και στο γουδί όπως μπορούμε. Βάζουμε την σκόνη μπισκότων στο τάπερ ρίχνουμε το κακάο,την βανίλια,και γάλα λίγο λίγο ( κοιτάμε όταν τα ζυμώνουμε εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα) και τα ζυμώνουμε!! Βάζουμε μια λαδόκολλα στον πάγκο μας τοποθετούμε το μείγμα και το σκεπάζουμε με άλλη λαδόκολλα παίρνουμε τον πλάστη και προσπαθούμε να το κάνουμε ένα τετράγωνο φύλλο!
Για την βουτυρόκρεμα
Χτυπάμε το τυρί κρεμά με μια κουτάλια της σούπας άχνη στο χαμηλό να αφρατέψει. Μέτα χτυπάμε πάλι στο χαμηλό το βούτυρο, την άχνη, μια κουταλιά της σούπας γάλα, την βανίλια και τέλος ενσωματώνουμε και το μείγμα της κρεμάς τυριού.
Στήσιμο
Τοποθετούμε την κρεμά πάνω στη βάση που έχουμε φτιάξει και το ρολάρουμε μετά το τοποθετούμε στο ψυγείο!!! Όταν κρυώσει το βγάζουμε το κόβουμε σε κομμάτια και το βουτάμε στην καρύδα!!!!!
Η συνταγή είναι της Tzeni Tsanaktsidou