Κουνέλι στιφάδο παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Με κρεμμύδια και μπαχαρικά, η γεύση του είναι απίθανη. Γίνεται μαλακό και η εκτέλεσή του είναι εύκολη!
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε λίγο τα κρεμμύδια να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Τσιγαρίζουμε το κουνέλι και το σβήνουμε με το κρασί κι ύστερα το ξύδι! Μόλις πιει τα υγρά το αφαιρούμε και ρίχνουμε το πουμαρό , τα κρεμμύδια και τα υπόλοιπα υλικά και όσο νερό χρειαστεί και αφήνουμε να βράσουν ! Μόλις γίνουν τα κρεμμύδια τα βγάζουμε και βάζουμε το κουνέλι να βράσει ! Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό κι αλατοπίπερο μέχρι να γίνει !
Η συνταγή είναι της Sophia Gazi
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Βασίλης Καλογήρου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση- Ο Τσούκαλης φεύγει εκτάκτως για Λάρισα
- Νέο Εκτακτο Δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
- Μενού εβδομάδας από 13/1/24 έως 19/01/25
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια