Κουνέλι στιφάδο παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Με κρεμμύδια και μπαχαρικά, η γεύση του είναι απίθανη. Γίνεται μαλακό και η εκτέλεσή του είναι εύκολη!
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε λίγο τα κρεμμύδια να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Τσιγαρίζουμε το κουνέλι και το σβήνουμε με το κρασί κι ύστερα το ξύδι! Μόλις πιει τα υγρά το αφαιρούμε και ρίχνουμε το πουμαρό , τα κρεμμύδια και τα υπόλοιπα υλικά και όσο νερό χρειαστεί και αφήνουμε να βράσουν ! Μόλις γίνουν τα κρεμμύδια τα βγάζουμε και βάζουμε το κουνέλι να βράσει ! Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό κι αλατοπίπερο μέχρι να γίνει !
Η συνταγή είναι της Sophia Gazi
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή