Κουνέλι στιφάδο παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Με κρεμμύδια και μπαχαρικά, η γεύση του είναι απίθανη. Γίνεται μαλακό και η εκτέλεσή του είναι εύκολη!
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε λίγο τα κρεμμύδια να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Τσιγαρίζουμε το κουνέλι και το σβήνουμε με το κρασί κι ύστερα το ξύδι! Μόλις πιει τα υγρά το αφαιρούμε και ρίχνουμε το πουμαρό , τα κρεμμύδια και τα υπόλοιπα υλικά και όσο νερό χρειαστεί και αφήνουμε να βράσουν ! Μόλις γίνουν τα κρεμμύδια τα βγάζουμε και βάζουμε το κουνέλι να βράσει ! Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό κι αλατοπίπερο μέχρι να γίνει !
Η συνταγή είναι της Sophia Gazi