Το συνοδεύουμε με ρυζάκι πατατούλες τηγανίτες και ότι άλλο μας αρέσει…✓
Πεντανόστιμο μπουκιά και συχώριο ?????
Υλικά
2 μέτρια ψαρονέφρια
4 χρωματιστές πιπεριές… Κόκκινες κίτρινες πράσινες πορτοκαλί…
2 μέτρια κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασί
Αλάτι πιπέρι λίγη ρίγανη λίγο τζίντζερ και 2 κουταλάκια του γλυκού γεμάτα κορν φλάουρ….
Δείτε επίσης Χοιρινό με κρέμα γάλακτος και νιοκι πατάτας!!
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια το χτυπάμε ελαφρώς και το αλατοπιπερώνουμε….. Βάζουμε το μισό ελαιόλαδο στο τηγάνι και θωρακίζουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές… όταν είναι έτοιμο σβήνουμε με κρασί… Όταν εξατμιστεί το κρασί το αποσύρουμε από το τηγάνι, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια το σκόρδο λιωμένο και σοτάρουμε…. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια και ψήνουμε ανακατεύοντας για 5-6 λεπτά…. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουμε, και ψήνουμε για λίγο να ενωθούν οι γεύσεις….αραιώνουμε το κορν φλάουρ με νερό το περιχύνουμε, ανακατεύουμε πολύ καλά, και κλείνουμε τη θερμοκρασία…
Δείτε επίσης Εύκολη, οικονομική συνταγη για κοτόπουλο μουσταρδάτο σε 5’!
Συνταγή από την καταπληκτική ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. της κυρίας Marina Hatzidaki
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρός σε τροχαίο γνωστός 16χρονος ηθοποιός
- Αναστάσης Ροϊλός : Ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και οφείλουμε να πούμε πως είναι ακόμη πιο γοητευτικός με γυαλιά οράσεως
- Grand Hotel : Εγώ το έκανα – Η Αλίκη παίρνει πάνω της τη δολοφονία
- Διάφανη Αγάπη : Όσα θα δούμε στον Β’ Κύκλο- ο κίνδυνος παραμονεύει μέσα στην ίδια του την οικογένεια
- Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω εγκαταλείπει τη Μάνη