Ψαρονέφρι με μανιτάρια και κρεμά γάλακτος μια πολύ εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή, ιδανική για κάθε περίσταση και ειδικότερα για τις μέρες που δεν μπορούμε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία του φαγητού μας, θα μας λύσει τα χεριά. Σε λιγότερο από μισή ώρα θα έχουμε έτοιμο ένα υπέροχο πιάτο για να απολαύσουμε. Πρέπει μόνο να προσέξουμε να μη μας στεγνώσει το κρέας, έτσι θα έχουμε ένα πεντανόστιμο και μαλακό ψαρονέφρι που σε συνδυασμό με τα μανιτάρια και την κρεμά γάλακτος θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαρονέφρι μας σε φετούλες. Και αφαιρούμε το λίπος αν έχει, μπαχαρόνουμε με κόκκινο πιπέρι ρίγανη και αλάτι. Στο τηγάνι μας λιώνουμε το βούτυρο με το λάδι σε δυνατή φωτιά, βάζουμε το ψαρονέφρι και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα, χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Σοτάρουμε λίγο και με το ψαρονέφρι, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος
και αφήνουμε να πήξει. Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή βραστές ή και με ρύζι αν θέλετε. Στο τέλος ρίχνουμε ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια