Μια πολύ νόστιμη συνταγή για ψαρονέφρι μαριναρισμένο με γιαούρτι μουστάρδα, μελί και γέμιση από τυρί, μανιτάρια, πιπεριά και μπέικον. Ένα πιάτο που αρέσει σε όλους κι είναι ιδανικό για καθημερινό φαγητό συνοδευμένο με ρύζι ή πατάτες, αλλά και για επίσημα τραπέζια αφού μπορεί να σερβιριστεί και σαν ορεκτικό εκτός από κυρίως πιάτο. Μια εξαιρετικά γευστική συνταγή που αν την φτιάξετε θα σας ενθουσιάσει.
Εκτέλεση
Γέμισα τα φιλέτα πάνω σε λαδόκολλα και τα τύλιξα σφιχτά. Τα έβαλα σε ένα ταψί και τα έψησα στους 250 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου μίση ώρα. Μέτα, αφαίρεσα τη λαδόκολλα και άφησα στον φούρνο να πάρουν λίγο χρώμα. Με το ζουμί που έβγαλαν, έκανα μια σάλτσα πηχτή. Πρόσθεσα λίγο βούτυρο, κορν φλάουρ, αλατοπίπερο, λίγο γάλα και λίγη μουστάρδα. Θα συνοδευτεί με ρύζι και λαχανικά. Έγινε τόσο μαλακό και πεντανόστιμο!
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook F for Food
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη (14/01) – Η Λίστα με τις περιοχές -συνεχής ενημέρωση
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο μικρός Παναγιωτάκης έφυγε από στέρηση οξυγόνου – Τα νέα αποτελέσματα των ιστολογικών
- Πές μου το ζώδιο σου να σου πω ποιον Τοξικό άνθρωπο πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου το 2025
- Grand Hotel Επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε