Σίγουρα τα έχετε φάει έτοιμα και έχετε δει πόσο νόστιμα, μαλακά και απολαυστικά είναι! Μπορείτε εννοείται να τα φτιάξετε και μόνοι σας με την παρακάτω συνταγή! Με ότι μαρμελαδα θέλετε…ιδανικά για κολατσιό για όλες τις ώρες!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το αλεύρι στο μπολ ρίχνουμε τις μαγιάς,την ζάχαρη,το αλάτι,και ρίχνοντας νερό σιγά σιγά ζυμώνουμε.
Θέλουμε αφράτη ζύμη.
Την.σκεπάζουμε για 1 ώρα.
Στην συνέχεια την μεταφέρουμε στον πάγκο μας την ζυμώνουμε ελαφρώς και την κόβουμε σε κομμάτια.
Αυτά τα κομμάτια τα κάνουμε μπαλίτσες τις οποίες.σκεπάζουμε για.20 λεπτά.
Συνεχίζουμε ανοίγουμε την κάθε μπαλίτσα σε πλατύ φυλλαράκι κόβουμε λωρίδες λεπτές αλείφουμε με γάλα,η σπορέλαιο τοποθετούμε στην άκρη μαρμελάδα και τα τυλίγουμε σαν φάκελο.
Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα τα σκεπάζουμε για.20 λεπτά.
Τέλος τα αλείφουμε με κρόκο αυγού και τα.ψήνουμε στους.200 βαθμούς.προθερμασμένο για 15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ