Λαχταριστά, τραγάνα πιτάκια με γαρίδες, πιπεριά Φλωρίνης σιμιγδάλι, γκούντα και πολλά υπέροχα μυρωδικά. Ένα εξαιρετικό finger food για να έχουμε σε πολύ λίγο χρόνο ένα πεντανόστιμο μεζεδάκι για να συνοδεύσουμε το κρασί, την μπύρα ή και το ουζάκι μας. Μπορούν επίσης να σταθούν επάξια σε οποιοδήποτε τραπέζι μας σαν ορεκτικό και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Πάμε να δούμε πόσο εύκολα και γρήγορα φτιάχνονται;
Εκτέλεση
Ανακατεύω πολύ καλά τα υλικά, διπλώνω κάθε φύλλο στη μέση και το χωρίζω σε δυο μέρη. Αν θέλετε πιο μικρά κομμάτια από τα δικά μου, χωρίστε τα φύλλα σε τρία ίσα μέρη. Βάζω γέμιση και κλείνω καλά, λαδώνοντας τα. Τα τοποθετώ σε ταψάκι, αλείφω με ελαιόλαδο, ραντίζω με λίγο νεράκι και πασπαλίζω με σουσάμι αν θέλω. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς. Αν χωρίσετε το φύλλο σε τρία ίσα μέρη, θα σας βγουν 21 γαριδορολάκια.
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook F for Food