ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ
- Κεικ
- Μερέντα
- Κουβερτούρα
Δείτε ακόμα: Κεικ,ταρτα τσιζκέικ, μαρμελάδα… όλα με μανταρίνι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε το κεικ στο μούλτι και την ανακατεύουμε με μερέντα. Βάζουμε περίπου 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μερέντα ανά 2 μέτρια κομμάτιακεικ. Εγώ το υπολόγισα με το μάτι προσθέτοντας μερέντα μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να μπορώ να το πλάσω χωρίς να τρίβεται και χωρίς να κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε δίσκο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Τις βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα ή στην κατάψυξη για 20 λεπτά περίπου και στη συνέχεια τις βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα. Τοποθετούμε τα τρουφάκια πάλι σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει η κουβερτούρα. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Ειδήσεις σήμερα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα :Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Μουρτζουκου στα όρια της τρέλας που σόκαρε όλη την Ελλάδα
- Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/11/2024 ως 10/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Νεύτωνας : Η ανατριχιαστική προφητεία του 1704 για το τέλος του κόσμου
- Καταγγελία για ιερέα : Ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και έβγαινε έξω
- Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια : 14, 15