ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΙΚ
ΥΛΙΚΑ
- Κεικ
- Μερέντα
- Κουβερτούρα
Δείτε ακόμα: Κεικ,ταρτα τσιζκέικ, μαρμελάδα… όλα με μανταρίνι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε το κεικ στο μούλτι και την ανακατεύουμε με μερέντα. Βάζουμε περίπου 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μερέντα ανά 2 μέτρια κομμάτιακεικ. Εγώ το υπολόγισα με το μάτι προσθέτοντας μερέντα μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να μπορώ να το πλάσω χωρίς να τρίβεται και χωρίς να κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε δίσκο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Τις βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα ή στην κατάψυξη για 20 λεπτά περίπου και στη συνέχεια τις βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα. Τοποθετούμε τα τρουφάκια πάλι σε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να στεγνώσει η κουβερτούρα. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Έσπασε το νύχι: Nail Artists σας δείχνουν πως να το διορθώσετε στο σπίτι χωρίς την βοήθεια ειδικού
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο