Υλικά:
- 15 φετες μπεικον
- 1κονσερβα μανιταρια
- 2 αυγα
- 1κρεμμυδι
- 500 γρ κρεμα γαλακτος
- Τυρι Γκουντα και Δανιας 1 Πακετο μακαρονια της αρεσκια σας!!
Δείτε ακόμα: Σουφλέ με χυλοπίτες
Εβρασα τα μακαρονια σε αλατονερο και τα εβαλα μεσα στο πυρεξ τα ανακατεψα με σκληρο τυρι Δανιας ..μια κουπα !! τσιγαρισα λιγο το κρεμμυδι μπεικον και τα μανιταρια.. ανακατεψα ολα μαζι μεσα στο πυρεξ!! Σε ενα μπολ χτυπησα τα δυο μου αυγα και ανακατεψα με την κρεμα γαλακτος και τα εριξα μεσα στο πυρεξ …Πασπαλισα με τυρι γκουντα και εψησα μεχρι να κανει μια ωραια κρουστα απο πανω .περιπου 30 λεπτα οχι περισσοτερο να μην στεγνωσει τελειως το φαγητο!!
Η συνταγη είναι από τηνεκπληκτικη σελίδα στο facebook: Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους