Σπιτικός χοιρινός γύρος όνειρο. Συνταγή για σπιτικό γύρο χοιρινό με όλα τα μυστικά του από τη Γωγώ Σαμίου
Υλικά για σπιτικό γύρο χοιρινό
Λεπτές φέτες από κρέας χοιρινό και από την μεριά του λαιμού
ντομάτες
κρεμμύδια
σκόρδα
κόκκινη και πράσινη πιπεριά
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Ο σπιτικός χοιρινός γύρος δεν θέλει μαρινάρισμα.
Σε ένα ταψί βάζω ανά φέτα τα λαχανικά που γράφω πιο πάνω σκεπάζω πρώτα με λαδόκολλα, και μετά σκεπάζω και με αλουμινοχαρτο. Με τα νερά που βγάζει το κρέας ψήνεται μέσα και τέλος ανοίγω και το βάζω στο γκριλ για να ροδίσει κόβω με το μαχαίρι μου όσο ψιλά μπορώ.
Δείτε ακόμα: Κοντοσούβλι το τέλειο, στο φούρνο
Για το ψήσιμο εξαρτάτε από την την ποσότητα που έχετε και τον φουρνο. Ο δικός μου είναι δυο κιλά και τον άφησα 2 ώρες μέσα ..συν έχτρα στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα!!