Από τις πιο νόστιμες πιτουλες που έχετε δοκιμάσει!!! Είναι μαλακή πολύ γευστική και εύκολη στην εκτέλεση
- κολοκυθάκια 3 μεσαία τριμμένα και στημένα καλά να φύγουν τα υγρά
- καρότο 2 τριμμένα
- κρεμμυδι 2 μικρά ξερά τριμμένα
- γιαουρτι 1 κούπα στραγγιστό
- γάλα Μισή κούπα
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 1 κούπα
- σιμιγδαλι Μισή κούπα ψιλό
- φέτα 200γρ σπασμένη με τα χέρια
- ρεγκάτο 100 γρ
- αυγα 4
- δυοσμος λίγο
- μαιντανος λίγο
Υλικά
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω όλα τα λαχανικά ένα ένα με λίγο ελαιόλαδο τη φορά. Χτυπάω τα αυγά με το γάλα και το γιαούρτι, ρίχνω σιγά σιγά το αλεύρι και το σιμιγδάλι, αφού έχουν κρυώσει τα λαχανικά μου τα βάζω και αυτά και τέλος βάζω τα τυριά. Βουτυρώνω πολύ καλά ένα ταψάκι η πυρέξ και πασπαλίζω με λίγο σιμιγδάλι βάζω το μείγμα μου και το ψήνω αέρα στους 190 μέχρι να ροδίσει 45 με 50 λεπτά και τα τελευταία 5 λεπτά μόνο στις κάτω αντιστάσεις.
Η συνταγη ειναι της Εύη Ρουσσοπούλου
Καλή επιτυχία.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει