Τόσο απολαυστική και γευστική όσο δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ποτέ! Η συνταγή είναι εύκολη και το αποτέλεσμα σίγουρο! Μπορούμε να την κόψουμε κομματάκια και να κάνουμε φανταστικά παστάκια!
- αυγα 8
- ζαχαρη 24 κουταλιές της σούπας κοφτές
- αλευρι 16 κουταλιές της σούπας
- μπέικιν πάουντερ 1
- κακαο 8 κουταλιές
Υλικά
- μόρφατ 2
- ζαχαρούχο γάλα 1 καραμελωμένο
Για την σαντιγί
- κρεμα γαλακτος 250 γρ
- κουβερτουρα 250 γρ
- μελι 1 κουταλιά
Για την γκανάζ
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολυ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το αλεύρι με μπεικιν Και κακάο.ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΕΛΑΦΡΏΣ.2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΌ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΕΣ ΚΑΦΕ.ψήνουμε σε ταψί 38 εκ σε προθερμασμένο φούρνο 180 Βαθμους Μέχρι να ξεκολλήσει. Από τα τοιχώματα.
Γύρω. στα 30 λεπτά.αφού κρυώσει κόβουμε στη μέση σιροπι σαντιγί κλείνουμε.σιροπι σαντιγί Και.απο πάνω τη σοκολάτα…..ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος Και τη ρίχνουμε στη κουβερτουρα ..κρυώνει Και βαζουμε και το μέλι…το απλώνουμε Από πανω…!!
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ !!!
Ευχαριστούμε για την συνταγή την Theodosia Halvatzh