Έχετε ξαναδεί τέτοιο γλυκάκι; Το πιο πρωτότυπο και νόστιμο που θα έχετε φτιάξει μέχρι σήμερα! Εκτός από γεύση έχει και απίστευτη εμφάνιση και το κάνει ιδανικό γλυκό για επίσημα τραπέζια και γιορτές!
- αυγα 6
- ζαχαρη 150 γρ.
- αλευρι 150 γρ.
- μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. γλυκ.
- μανταρίνι
- κρεμα γαλακτος 1
Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ασπράδι σε μαρέγκα μετα χτυπάμε τον κρόκο με την ζαχαρη μαζί πολυ καλα προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεικιν και στην συνέχεια ρίχνουμε και την μαρέγκα και με ελαφριές κινήσεις ανακατεύουμε …απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα …ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά .
Το βγάζουμε από τον φούρνο και το αναποδογυριζουμε σε μια πετσέτα κουζίνας και τυλιγουμε σε ρόλο μέχρι να κρούσει . Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και καθαρίζουμε τα μανταρίνια ανοίγουμε το ρόλο και βάζουμε την σαντυγη σε όλη την επιφάνεια τοποθετούμε τα μανταρίνια στην σειρά και ρολλαρουμε το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο και μετα γαρνιρουμε με ότι θελουμε….
καλή επιτυχία!!!!
Ευχαριστούμε την Niki Iosifidou για την υπεροχή συνταγή!
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία