Ένα ζουμερό κοτόπουλο φιλέτο λεμονάτο που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Εκτέλεση
Αφήνουμε τα φιλέτα μας σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά καίμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε το ταψάκι μας και τα βάζουμε μέσα. Στο τηγάνι που σοτάραμε τα φιλέτα προσθέτουμε, τη μουστάρδα,το χυμό λεμονιού, το καίμε λίγο και το ρίχνουμε πάνω στα φιλέτα μας. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά, αφού κρυώσουν λίγο κόβουμε σε φετούλες και ρίχνουμε το ζωμό από το ταψί από πάνω.
Καλή επιτυχία!!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou