Οι πατάτες αυτες πραγματικά είναι μούρλια! Πανεύκολη συνταγή και με δυνατότητα πολλών παραλλαγών.
Πως τις φτιάχνουμε:Αφού καθαρίσουμε τις πατάτες τις κόβουμε με ένα μαχαιρι σε ροδέλες όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Τις τοποθετούμε στο ταψί μας και σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με το ελαιόλαδο το σκορδο και το ζαμπον .Όταν πάρουν χρώμα τα ρίχνουμε επάνω στις πατάτες και τα βάζουμε και ανάμεσα τους. Βάζουμε τα κλωναράκια το θυμάρι, αλατοπιπερωνουμε και ρίχνουμε το βούτυρο χωρίς να το έχουμε λίωσει.Τοποθετούμε το σκέυος με τις πατάτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για περίπου 45 λεπτά.(Μέχρι να δόυμε ότι έγιναν)
Ένα πιάτο νοστιμότατο και τέλειο και για συνοδευτικό.
Δειτε και εδω 4 συνταγες με πατατες για το γιορτινο τραπεζι
Ένα πιάτο νοστιμότατο και τέλειο και για συνοδευτικό.
Πριν σας είπα και για άλλες παραλλαγές της συνταγής. Εγώ χρησιμοποιώ διάφορα αλλαντικά και μανιτάρια τα σωτάρω με το λάδι ,ρίχνω κρέμα γάλακτος και τυρί παρμεζάνα και τα περιχύνω στο ταψί με τις πατάτες. Πριν τα βάλω στον φούρνο κόβω κομμάτια τυριού που λιώνει. Πραγματικά είναι υπέροχες και αρέσουν σε όλους κάθε φορά που τις φτιάχνω.
Καλή επιτυχία
Δειτε και εδω 4 συνταγες με πατατες για το γιορτινο τραπεζι
Πατατουλες με μπεικον
stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές