ΥΛΙΚΑ
100 γραμμάρια αμύγδαλα σε νιφάδες
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
50 γραμμάρια ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
100 γραμμάρια ζαχαρούχο
Δείτε ακόμα: Μελομακάρονα 100% επιτυχία !!!!
Δείτε ακόμα :Μελωμένα μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη με ένα μυστικό υλικό!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να σχηματίσει μια ζύμη.
Τη βάζουμε σε μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Έπειτα πλάθουμε 16 μπαλίτσες (8 πιο μεγάλες για το σώμα και 8 πιο μικρές για το κεφάλι) και κολλάμε τη μια πάνω στην άλλη.
Βάζουμε χρωματιστά κουφετάκια για κουμπιά και σταγόνες σοκολάτας για μύτη και για καπέλο.
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα