Υπέροχο και ζουμερό κρέας που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας! Γίνεται υπέροχο στη γάστρα και θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!
Συστατικά
4 κότσια
1 λίτρο μπύρα
3-4 κουταλιές μέλι
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
Πάπρικα-Ρίγανη
Αλάτι-Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Δείτε ακόμα: Χοιρινό μπούτι καραμελωμένο με καστανή ζάχαρη για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
Οδηγίες
Αναμειγνύουμε το μέλι με την μπύρα.
Βάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, την μαρινάδα και ελαιόλαδο.
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με το καπάκι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5-3 ώρες.
Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα.
Facebook: https://www.facebook.com/foodaholics.gr/?ref=bookmarks
Site: https://foodaholics.gr/
Youtube κανάλι: https://www.youtube.com/user/RedMoonGR
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια