Έτοιμα τα χριστουγεννιάτικα μαρεγκάκια μας
Υλικα
150γρ ασπράδια
150γρ. Ζαχαρη
1 πρεζα αλάτι
150γρ.αχνη
Χρωμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλατι να αφρατεψουν και Ρίχνουμε την ζάχαρη σιγα σιγα.
Ρίχνουμε την αχνη και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
Ψηνουμε στους 90 βαθμούς για 1 1/2 ωρα.
Συνταγή Ακης Πετριτζικης
Χτυπαμε 10 κεπτα
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα