Έτοιμα τα χριστουγεννιάτικα μαρεγκάκια μας
Υλικα
150γρ ασπράδια
150γρ. Ζαχαρη
1 πρεζα αλάτι
150γρ.αχνη
Χρωμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλατι να αφρατεψουν και Ρίχνουμε την ζάχαρη σιγα σιγα.
Ρίχνουμε την αχνη και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
Ψηνουμε στους 90 βαθμούς για 1 1/2 ωρα.
Συνταγή Ακης Πετριτζικης
Χτυπαμε 10 κεπτα
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη (14/01) – Η Λίστα με τις περιοχές -συνεχής ενημέρωση
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο μικρός Παναγιωτάκης έφυγε από στέρηση οξυγόνου – Τα νέα αποτελέσματα των ιστολογικών
- Πές μου το ζώδιο σου να σου πω ποιον Τοξικό άνθρωπο πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου το 2025
- Grand Hotel Επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε