Γλάσο ρόδι: Το απόλυτο γλάσο για χριστουγεννιάτικα γλυκά. Το γλάσο ρόδι είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικα κέικ αλλά και πουτίγκες. Επίσης είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικες σαλάτες.
Για να φτιάξετε το πιο τέλειο γλάσο για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σας θα χρειαστείτε
Για το γλάσο ρόδι:
Χυμό από μισό μεγάλο ρόδι
Ζάχαρη άχνη (περίπου 250 γρ)
Δείτε ακόμα: κέικ με γλάσο σοκολάτας για το καφεδακι σας!
Εκτέλεση:
Κόβετε το ρόδι στα δύο και το στίβετε όπως ακριβώς θα κάνατε με ένα πορτοκάλι. Παίρνετε τον χυμό και προσθέτετε λίγο λίγο στην άχνη ανακατεύοντας έως ότου πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Για ένα πιο ρευστό γλάσο βάζουμε πιο πολύ χυμό ροδιού. Αντίθετα για ρευστότητα τύπου μελιού βάζουμε λιγότερο. Είναι θέμα προτίμησης.
Πηγή: cookpadΕιδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές